Thursday, December 6, 2018

dec 6 2018

WHO KNEW GETTING TO A BOARD MEETING COULD BE DANGEROUS TO MY HEALTH?? GOING UP THE STEPS TO THE GUEST HOUSE FOR THE MEETING ,  I MISSED THE LAST STEP- NOT PROPERLY CALCULATIMNG MY EVER CHANGING CENTER OF GRAVITY,,, I GRABBED FOR TEH VERTICAL 
STABALIZER ( THE PURPLE ROPE) WHICH HANGS JUST OUTSIDE THE DOOR..
 IF I AM GOING TO FALL DOWN AND BREAK SOMETHING, WHY CAN'T  IT BE DOING SOMETHING LIKE RIDING A SEGWAY ..... WHICH EVERYONE TELLS ME I MUST NOT do/BUY.....  I TELL YOU ... IT IS GOING TO BE A VERY DIFFICULT SPRING OF 2019 IF I DON'T GET TO RIDE AROUND ON A SEGWAY.

I AM NOT A VOTING MEMBER OF THIS BOARD- SO THE FACT THAT  MY HEARING AID BATTERY MADE IT'S CHEERFFUL "BING, CHURP, BING"  TELLING ME I HAD 5 SECONDS TO REPLACE TEH BATTERY- I FIGURED IT MUST HAVE BEEN GOLDIE TELLING ME I DIDN'T NEED TO HEAR WHAT  WAS BEING DISCUSSED.... THINGS LIKE LAWS AND ACCOUNTANTS- THINGS THAT HAVE MOVED INTO MY WORLD AS WE HAVE GOT BIGGER- LIFE WAS ALOT SIMPLER BEFORE TEH ATTORNEY GENERAL'S OFFICE STARTED MAKING DEMANDS.

I REMEMBER... THE GOOD OLD DAYS.. WHEN I STARTED TO THINK OF CHICKENS AND SHATTING- AT THE START I USED THE WORD "BINGO"  -- THAT APPARENTLY IS A WORD ( along with " raffle" ) THAT BRINGS THE AG'S OFF ICE INTO PLAY-- BEFORE I COULD PLAY WITH CHICKENS I HAD TO GET A PERMIT FROM THE AG'S OFFICE..  TO DO THAT I HAD TO HAVE BEEN IN BUSINESS ( IN THIER RECORDS) FOR MORE THAN 4 YEARS...  I  WAS LEAD TO BELIEVE THAT IT MEANT IT WOULD BE 4 YEARS BEFORE I COUDL GET A "BINGO" PERMIT-- SO I TOOK MY DOG... THUMPER.. TO THE AG'S OFFICE TO SEE IF I COULD GET AROUND  THIS--  THEY WERE SOOOOO NICE... LOVED THUMPER.. SAID NO -- YOU JUST HAVE TO FILL OUT THE YEARLY PAPERS FOR 5 YEARS- AND PAY $15 FOR EACH YEAR  ( IN INDIVIDUAL CHECKS)
I REMEMBER SITTING THERE FOR HOURS FILLING OUT THE FORM 5 TIMES AND WRITING 5 CHE3CKS FOR $15  -- signing my name over 100 times....AND  PRESTO CHANGO... I HAD THE  ACCOUNT NUMBER THAT MEANT I COULD PAY ANOTHER $10  FOR A PERMIT TO  HOLD CHICKEN BINGO...  IT WAS LATER POINTED OUT TO ME THAT  THIS WAS NOT A TRUE BINGO OPERATION, BUT RAther a fundraiser SO WE CHANGED THE DETAILS  AND DID NOT HAVE TO GET A PERMIT FOR FUNDRAISING.
DON'T YOU LOVE IT???    WE STILL NEED TO PAY$15 PER YEAR TO BE A BUSINESS OR SOMETHIGN.. BUT THAT IS DIFFERENT.

SO Back to the board meeting which i was hearing about 43% of....mark and george seemed to talk alot about something.. while gwen took notes from north carloina with her phone sitting on my "apple"---   i reeally had little to nothing to say.---  at least no one said "the trouble with you is......"-- and they quietly ignored me.
" they "being... early sandy....denmark anne.... calendar kitty... joyce...janine...mark ..and george..  grommet was there too.. and he didn't get a vote either.

so.. fyi-----. let me tell you about "apples" 
  in the movie business there is a thing... it is an "apple"   which is a verty strong wooden  box.. of very specific dimentions -- used to prop up props or whatevr on a movie set.,..
there is also a 1/2 apple --- 1/4 apple--- and a pancake-- all made the same way - so on the set you will hear things like "get me a quarter apple"   and some guy will run to the gaffers truck and come back with a nicely finished wooden box -- about 1' x 2' x 3"
just in case any of you want to get in the movie business-- you can google apple box video--- and they guy will show you all about them.. and which actors had to stand on them to be taller.
****
going to the 6pm board meeting did have one benfit---- 
I FINALLY FOUND OUT HOW TO TURN ON THE HEADLIGHTS TO MY GOLF CART,

i think today ius more lumber day...
there are another 5 or 6 walls up for grabs...  before we address teh stall matts and doors....